Intakegesprek?    

Klant worden?

U kunt een vrijblijvend intakegesprek aanvragen. Hiervoor hoeft u alleen onderstaande gegevens in te vullen en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Ik kom graag bij u langs voor een kopje koffie.

 

Blog

Het zijn van bewindvoerder hoor je op mijn leeftijd niet zo heel vaak. Het beroep lijkt meer weggelegd te zijn voor mensen van middelbare leeftijd. Dat vind ik fascinerend, omdat er juist zoveel problemen zijn bij de jongere generaties. En laat ik mijzelf daar nu goed mee kunnen identificeren. Daarom ga ik het een en ander vormgeven in een blog om zodoende meer inzicht te geven in mijn dagelijkse reilen en zeilen. Have fun reading.


Goede voornemens?!

31 dec 2018 door Caroline

Laatst bedacht ik dat ik goede voornemens best wel onzin vond. Waarom zou ik pas beginnen met dingen positief veranderen in januari van elk jaar terwijl ik het hele jaar kan beginnen met gezonder eten, minder borreltjes drinken en meer slapen (nooit een slecht idee)? Het is eigenlijk best wel simpel. Ik heb met dit soort lange termijn dingetjes gewoon enorm last van uitstelgedrag. Vaak vooral omdat goede voornemens tijd nodig hebben om te wennen.

Zo werkt het denk ik ook met geld. Laat ik het beestje maar bij de naam noemen, we laten geld makkelijk rollen, vooral in deze tijd. Minder uitgeven, beter in de gaten houden waar geld aan gespendeerd wordt en zorgen dat er elke maand gespaard wordt, zijn van die dingetjes die ook vaak op de lange termijn geschoven worden om in de gaten te houden. Overzichten bijhouden van in- en uitgaven, wat een gedoe… Maar misschien toch wel belangrijk?

Daarom heb ik uiteindelijk toch een nieuw voornemen voor 2019. Ik wil antwoord kunnen geven op de simpele vraag wat het saldo op mijn bankrekening is. Niet om interessant mee te doen, maar om bewust te zijn van mijn bestedingsruimte en niet verrast te worden door een negatief saldo. Cheers to that (want nu kan het nog even, toch?)!