Wie zijn wij?

Op dit moment bestaat ons team uit zes personen; drie gedreven bewindvoerders die er alles aan doen om het beste te bereiken voor onze klanten en drie ondersteunende krachten die hen hierin bijstaan. Hieronder stelt ons team zichzelf voor. Ben je op zoek naar een bewindvoerder of budgetbeheerder? Neem dan contact met ons op.

Caroline

Bewindvoerder/eigenaar

Als jurist en bewindvoerder ben ik betrokken, bevlogen en ondernemend. Ik doe er alles aan om mijn cliƫnten echt een stap verder te helpen. Om te ontspannen luister ik graag naar een interessante podcast.

Gerben

Bewindvoerder/eigenaar

Anderen helpen doe ik altijd met erg veel plezier. Ik vind het mooi om te werken op een kantoor waar het helpen van de ander centraal staat. Na werktijd vind ik het leuk om een rondje te gaan hardlopen en in de weekenden kook ik graag.

Mark

Bewindvoerder

Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de persoonlijke situatie van onze klanten. Het geeft mij voldoening om een last van hun schouders te kunnen laten vallen. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en geniet ik van tijd met familie en vrienden.

Samira

Assistent bewindvoerder

Het mooie aan bewindvoering vind ik dat je samen met de klant een team vormt om tot het optimale resultaat te komen. Ik werk erg gestructureerd. Hierdoor kan ik goed het overzicht bewaren en verlopen processen snel.

Tara

Assistent bewindvoerder

Vanuit mijn studie Rechten heeft schuldhulpverlening mij altijd geboeid. Ik vind het leuk om bij Verhagen Assistance de opgedane kennis uit mijn studie toe te passen. Dat ons team jong en vol energie is maakt mijn werk nog leuker.

Danica

Assistent bewindvoerder

Ik doe altijd mijn best om te ontdekken waarmee ik de klant echt kan helpen. Hierbij kan ik mijn geduldige karakter goed inzetten. Daarnaast vind ik het fijn om te werken in een jong en hecht team.

Onze visie

Wij vinden heldere, vlotte communicatie en flexibiliteit belangrijk. Dit is immers de basis van een goede samenwerking. We zijn een jong en tamelijk klein kantoor dat zich vol passie inzet om op te komen voor de kwetsbare mensen in de samenleving. Ons goed bereikbare kantoor is gevestigd in Vught. Vanuit hier zetten wij ons dagelijks in om mensen te geven waar ze recht op hebben. Dit doen we door op te treden als bewindvoerder of budgetbeheerder. Daarnaast kunnen we ook helpen door middel van juridisch advies.

Kwaliteit

Vragen om hulp kan een grote stap zijn, het uit handen geven van je financiƫn is misschien nog wel een veel grotere stap. Je wil natuurlijk zeker weten dat je kiest voor een kwalitatief goede organisatie. Jaarlijks controleert de Rechtbank of we ons werk goed uitgevoerd hebben, daarnaast toetst de Rechtbank of onze medewekers aan alle (opleidings)eisen voldoen. Ons hele team volgt jaarlijks bijscholing over een onderwerp wat relevant is voor het werk dat we doen. Daarnaast is Verhagen Assistance aangesloten bij NBBI, de brancheorganisatie voor bewindvoerders. Ook zijn wij in het bezit van een AFM-vergunning.

Kennismaken?

Wil je verder kennismaken? Vul je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact op. Of stuur een mailtje naar info@verhagenassistance.nl. Op werkdagen tussen 9:30 en 12:30 kan je ook naar ons bellen: 085 130 6352.