Intakegesprek?    

Klant worden?

U kunt een vrijblijvend intakegesprek aanvragen. Hiervoor hoeft u alleen onderstaande gegevens in te vullen en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Ik kom graag bij u langs voor een kopje koffie.

 

Welkom bij
Verhagen Assistance

Diensten

Steeds meer mensen raken in de problematische schulden. Dit is met name de jongere generatie. Verhagen Assistance wil zich 100% inzetten voor het helpen en stabiliseren van deze doelgroep. Dit kan door middel van budgetbeheer en bewind. De kernactiviteit van Verhagen Assistance is voornamelijk bewindvoering. Door een persoonlijke en laagdrempelige aanpak wil Verhagen Assistance de schaamte die heerst rondom financiën verminderen en de helpende hand bieden.

Bewindvoering

Bij financiële nood helpt een bewindvoerder om de financiën weer op orde te krijgen. Bewind is een beschermingsmaatregel voor mensen die niet (meer) hun eigen financiën kunnen regelen en overzien. Dit kan komen door echtscheiding, een faillissement, verslaving, psychische problemen of omdat het gewoon niet lukt om de rekeningen op tijd te betalen. De kantonrechter spreekt het bewind uit en bepaalt welke goederen onder het bewind vallen. De bewindvoerder heeft de taak om de financiën goed te beheren en stabiliseren. Hieronder valt bijvoorbeeld uw uitkering of loon, maar ook uw schulden. Bij een schuldenbewind kan de bewindvoerder u ook begeleiden naar een schuldhulpverleningstraject bij de gemeente om uiteindelijk een ‘schone lei’ te krijgen. Met een verzoek tot beëindiging van de bewindvoering bij de kantonrechter kunt weer zelf over uw goederen beschikken als u daartoe in staat bent.

Juridisch advies

U kunt contact met mij opnemen als u een juridisch vraagstuk heeft aansluitend bij uw financiële positie. Heeft u bijvoorbeeld twijfels bij incassokosten die gerekend worden bij een (nog) niet-betaalde rekening? Of is er zelfs al beslag gelegd op uw salaris, uitkering of zorgtoeslag vanwege een executoriale vordering en kunt u daardoor niet langer meer uw vaste lasten voldoen? Staat een voertuig op uw naam geregistreerd en rijdt iemand anders boetes? Of wilt u uit de verwarrende procedures komen van de bestuursrechtelijke premie? Naar aanleiding van uw vraagstuk zal ik beoordelen of ik u van dienst kan zijn.

Wilt u meer informatie over een van mijn diensten, of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met mij op.